Συναισθηματικά Πλήρης [Παρουσίαση]

 

Όλα ξεκίνησαν μ’ ένα όνειρο τρελό. Ένα όνειρο που γεννήθηκε μέσα από μία κουβέντα. Ένα όνειρο που στην αρχή έμοιαζε απατηλό. Βλέπεις, έψαχνα έναν τρόπο για να αποτυπώσω τις αθέατες σκέψεις μου. Έναν τρόπο για να απελευθερώσω τη θύελλα συναισθημάτων, που είχε πλημμυρίσει τον ψυχικό μου κόσμο. Έτσι, δημιουργήθηκε το βιβλίο μου, «Συναισθηματικά Κενός».

Νομίζω όμως, πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, για να αποκαλύψω το κίνητρό μου. Σκοπός μου ήταν να αποτυπώσω σε λίγες κόλλες χαρτί την ιστορία μου με τον ανεκπλήρωτό έρωτά μου και να τις δώσω σε εκείνη, αφενός για να διαβάσει την ιστορία μας και αφετέρου για να κατανοήσει καλύτερα τα συναισθήματά μου.

Γράφοντας την ιστορία ένιωσα κάθαρση. Μπόρεσα να δώσω απαντήσεις στα ερωτήματα που κατέκλυζαν τις σκέψεις μου. Μπόρεσα να κατανοήσω καλύτερα τόσο εμένα, όσο κι εκείνη. Αυτός ήταν κι ο λόγος που θέλησα να μοιραστώ αυτήν την ιστορία μαζί σου. Πίστευα πως έχει να σου περάσει το δικό της μήνυμα και να σε βοηθήσει με το δικό της τρόπο.

Πράγματι, δύο χρόνια αργότερα τα μηνύματα που έχω λάβει είναι τόσα πολλά, που με γεμίζουν με ένα μοναδικό τρόπο. Κάποιοι κατανόησαν καλύτερα τα συναισθήματά τους, άλλοι ήρθαν πιο κοντά με τις αθέατες σκέψεις τους, άλλοι έβαλαν ένα τέλος στο κεφάλαιο που για καιρό τους ταλαιπωρούσε κι άλλοι βρήκαν αποτυπωμένη μία ιστορία που έκαναν δική τους, γιατί είδαν στο πρόσωπο μου τον εαυτό τους και στης πρωταγωνίστριας τον δικό τους πρωταγωνιστή.

Κάπως έτσι, φτάνουμε στο τώρα. Εδώ! Στο πρώτο μου βίντεο, στην πρώτη μου οπτικοακουστική επαφή μαζί σου. Γιατί όμως τώρα; Όλα πρέπει να γίνονται την κατάλληλη χρονική στιγμή, σωστά; Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σου. Βασικά, η εικόνα θα μιλήσει από μόνη της. Αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο μου. «Συναισθηματικά Πλήρης» λοιπόν!

Νιώθω αρκετά ενθουσιασμένος, που επιτέλους θα διαβάσεις μία ιστορία που για αρκετό καιρό κρατούσα κρυφή. Δε θα εμβαθύνω όμως περισσότερο. Θα σου πω μονάχα, πως θα διαβάσεις τη δική μου Οδύσσεια. Το ταξίδι μου προς την εύρεση της δικής μου Ιθάκης. Εκεί που θα νιώσω ψυχικά ήρεμος, μακριά απ’ το περιθώριο στο οποίο έχω εγκλωβιστεί, βρίσκοντας τη λύση σ’ ένα πρόβλημα που κάποιοι άλλοι έφεραν στη ζωή μου.

Αν και τα βιβλία συνδέονται, δεν είναι απαραίτητο να έχεις διαβάσει το πρώτο. «Μα πώς γίνεται αυτό;» θα αναρωτηθείς. Έχω φροντίσει να καλύψω στις πρώτες σελίδες ένα μικρό κομμάτι του πρώτου βιβλίου. Όμως, προσωπικά θα σου πρότεινα να το διαβάσεις. Όποιος έχει διαβάσει το πρώτο, θα μπορέσει να βιώσει καλύτερα τη σειρά των συναισθημάτων που αποσκοπώ να προξενήσω, ενώ παράλληλα θα μπορέσει να εμβαθύνει περισσότερο στην ιστορία και να γίνει μέρος της.

Από σήμερα, ξεκινούν στην ιστοσελίδα μου οι προ-παραγγελίες. Το αντίτυπο της προ-παραγγελίας θα είναι υπογεγραμμένο και θα φτάσει στα χέρια σου την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου. Η επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου μου θα γίνει το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, όπου θα μπορέσεις να το παραλάβεις από το κατάστημά μου, για να έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε και δυο κουβέντες. Από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, θα μπορείς να το βρεις και στο βιβλιοπωλείο Πατάκη, ενώ θα προσπαθήσω σταδιακά να προστεθεί και σε άλλα βιβλιοπωλεία.

Αυτά για την ώρα! Σ’ ευχαριστώ που είσαι εδώ. Είσαι η δύναμή μου. Ελπίζω να λατρέψεις το βιβλίο μου και να ταξιδέψεις μαζί μου στο μεγάλο μάθημα που μου χάρισε η ζωή. Ένα μάθημα που με τη σειρά μου χαρίζω απλόχερα σε εσένα. Ελπίζω να αποκομίσεις κάτι, που θα σου φανεί χρήσιμο στη ζωή σου. Να προσέχεις τον εαυτό σου! Καλή συνέχεια.