Σχετικά με εμένα

 

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως «Ψυχο-λόγος», γεννήθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 1996. Διαθέτει πτυχίο (BSc Hons) Ψυχολογίας και μεταπτυχιακό δίπλωμα (MSc) στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία Coaching.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δε δραστηριοποιείται ως ψυχολόγος, αλλά ως συγγραφέας. Η παύλα ανάμεσα στο «ψυχο» και το «λόγος» δεν υπάρχει τυχαία. Πρόκειται για λογοπαίγνιο, καθώς σημαίνει λόγια ψυχής. Δηλώνει έντονα ρομαντικός, συναισθηματικός, ευαίσθητος, ονειροπόλος, ερωτευμένος με τον έρωτα, αλλά και με την ίδια τη ζωή.

Στις 27 Νοεμβρίου του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο του συγγραφικό έργο με τίτλο «Συναισθηματικά Κενός». Στις 3 Δεκεμβρίου του 2020 κυκλοφόρησε τη δεύτερη χιλιάδα του βιβλίου του «Συναισθηματικά Κενός», φτιάχνοντας τις δικές του εκδόσεις με όνομα «Ψυχο-λόγος Λόγια Ψυχής». Στις 27 Νοεμβρίου του 2021 κυκλοφόρησε το δεύτερο συγγραφικό του έργο με τίτλο «Συναισθηματικά Πλήρης». Στις 30 Οκτωβρίου του 2022 κυκλοφόρησε το τρίτο του συγγραφικό έργο με τίτλο «Όσα ήθελα να σου πω».
 

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του:

  1. Instagram: https://www.instagram.com/psuxo_logos/
  2. Facebook: https://www.facebook.com/psuxologosgk/
  3. Pinterest: https://gr.pinterest.com/psuxo_logos/
  4. Tik Tok: https://www.tiktok.com/@psuxo_logos