Για αντικαταβολή στείλτε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μου πατώντας εδώ! [Μόνο για αποστολές εντός Ελλάδος]

Σχετικά με εμένα

Γεννήθηκα στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 1996. Είμαι τελειόφοιτος φοιτητής ψυχολογίας και λατρεύω να εκφράζομαι μέσω της πένας μου. Δηλώνω έντονα συναισθηματικός, ρομαντικός, ευαίσθητος, ερωτευμένος με τον έρωτα και ονειροπόλος.

Στις 16 Οκτωβρίου του 2016 υιοθέτησα το ψευδώνυμο «Ψυχο-λόγος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η παύλα ανάμεσα στο «ψυχο» και το «λόγος» δεν υπάρχει τυχαία. Πρόκειται για λογοπαίγνιο, καθώς σημαίνει λόγια ψυχής.

Θα σου συστηθώ ως συγγραφέας, μα δε θεωρώ πως μπορώ να ανταποκριθώ ακόμη σε αυτόν τον τίτλο. Θα με χαρακτηρίσω ως τον άνθρωπο, που εκφράζεται και εκφράζει, εκείνον που βρήκε τη φωνή του μέσα από την πένα του και τώρα προσπαθεί να γίνει η φωνή σε όσους το έχουν ανάγκη!

Είμαι μέρος της νέας κουλτούρας του Instagram (από ανθρώπους που ανεβάζουν τις σκέψεις τους), το οποίο μου έδωσε τη δύναμη να αλληλεπιδρώ καθημερινά με τους αναγνώστες μου, μέσα από στίχους και κείμενα που προέρχονται από τα συναισθήματα και τα βιώματά μου.

Στις 27 Νοεμβρίου του 2019 κυκλοφόρησα το πρώτο μου συγγραφικό έργο με τίτλο «Συναισθηματικά Κενός». Ένα βιβλίο για τον ανεκπλήρωτο έρωτα, με πολλά μηνύματα, σε μία ιδιαίτερη αφήγηση, στίχων και κειμένων, καινούργιων και παλιών.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μου:

  1. Instagram: https://www.instagram.com/psuxo_logos/
  2. Facebook: https://www.facebook.com/psuxologosgk/
  3. Pinterest: https://gr.pinterest.com/psuxo_logos/