Σχετικά με εμένα

 

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως «Ψυχο-λόγος», γεννήθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 1996. Διαθέτει πτυχίο (BSc Hons) Ψυχολογίας και μεταπτυχιακό δίπλωμα (MSc) στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία Coaching.

Ωστόσο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δε δραστηριοποιείται ως ψυχολόγος, αλλά ως συγγραφέας. Η παύλα ανάμεσα στο «ψυχο» και το «λόγος» δεν υπάρχει τυχαία. Πρόκειται για λογοπαίγνιο, καθώς σημαίνει λόγια ψυχής.

Δηλώνει έντονα ρομαντικός, συναισθηματικός, ευαίσθητος, ονειροπόλος, ερωτευμένος με τον έρωτα, αλλά και με την ίδια τη ζωή. Στις 27 Νοεμβρίου του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο του συγγραφικό έργο με τίτλο «Συναισθηματικά Κενός». Ένα βιβλίο για τον ανεκπλήρωτο έρωτα, με πολλά μηνύματα, σε μία ιδιαίτερη αφήγηση στίχων και κειμένων, καινούργιων και παλιών στα πρότυπα του μοτίβου που ακολουθεί στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στις 3 Δεκεμβρίου του 2020 κυκλοφόρησε τη δεύτερη χιλιάδα του βιβλίου του «Συναισθηματικά Κενός», φτιάχνοντας τις δικές του εκδόσεις με όνομα «Ψυχο-λόγος Λόγια Ψυχής».

Στις αρχές του 2021 ξεκίνησε ν’ αποτυπώνει στο χαρτί, μία ιστορία που προετοίμαζε στο μυαλό του, από τότε που ολοκλήρωσε το πρώτο του έργο, συνδέοντας σκόρπια κείμενα που έγραφε κατά διαστήματα. Τον Νοέμβριο του 2021 απέκτησε σάρκα κι οστά η ιστορία του με τίτλο «Συναισθηματικά Πλήρης».

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του:

  1. Instagram: https://www.instagram.com/psuxo_logos/
  2. Facebook: https://www.facebook.com/psuxologosgk/
  3. Pinterest: https://gr.pinterest.com/psuxo_logos/
  4. Tik Tok: https://www.tiktok.com/@psuxo_logos